top of page

Waar ben ik?

Het is altijd handig om naast de calamiteitenkaart ook te beschikken over de coördinaten van uw verblijfplaats. Dit lijkt moeilijker dan het is. Er zijn diverse gps apps die in combinatie met uw smartphone uw locatie (positie) weergeven, zowel visueel als in coördinaten.

Wilt u enkel uw coördinaten weten dan zijn dit de eenvoudigste gratis apps:

Voor Android toestellen kunt u in de Google Play Store zoeken naar: “Mijn GPS coördinaten” en download de app.

Heeft u een iPhone dan zoekt u in de App Store naar “Mijn GPS coördinaten”, ook hier kunt u de app downloaden.

Wilt u uw locatie én in coördinaten én op de kaart zien, dan is Google Earth de meest voor de hand liggende app, gratis en altijd up-to-date. Download de app in de App Store voor de iPhone. U kunt dan naar uw huidige locatie (positie) gaan  door op het witte pijltje links onder (bij de iPhone) te klikken. Er verschijnt dan een blauw stipje op de kaart waar u zich op dat moment bevindt. Boven aan kunt u dan uw positie in coördinaten aflezen.

Geen smartphone? Geen probleem.

Een ander manier is het gebruik van maps.google.nl. Hiervoor hoeft u niet op uw eilandje te zijn, maar kunt u de coördinaten thuis vast opzoeken. De uitleg kunt u hier vinden (erg simpel), lees het kopje "De coördinaten ophalen voor een locatie".

Recente blogposts

Alles weergeven

Legakkers in het nieuws

De BVVL en de Vinkeveense legakkers komen regelmatig in het nieuws. Vooral lokale bladen houden ons op de hoogte. Dit overzicht kan niet compleet zijn. Mocht u een nieuw berichtje over dit onderwerp t

Algemene Ledenvergadering

1 mei 2023 Op donderdag 20 april 2023 vond in café-restaurant Bon de jaarlijkse BVVL - Algemene Ledenvergadering plaats. Na de gemeentelijke inloopmomenten op 19 april -waar het eerste concept Bestemm

Comments


bottom of page