Algemene ledenvergadering BVVL

Bijgewerkt op: 25 mrt. 2020


De algemene ledenvergadering van de BVVL zou dit jaar gehouden worden op donderdagavond 2 april 2020 in café-restaurant Bon aan de Winkeldijk 24, 2645 AP Vinkeveen. Maar dat kan niet doorgaan omdat vanwege de coronacrisis het café-restaurant Bon gesloten is. Daarom heeft het BVVL-bestuur besloten om de vergadering dit keer noodgedwongen digitaal te houden. Alle leden hebben de vergadering per mail aangeboden gekregen. Reageren kan ook per mail. De agenda voor de algemene leden-vergadering, het jaarverslag 2019 en de notulen van de vorige alv zijn reeds aan de leden verzonden.

We hopen de vergadering in 2021 weer, als vanouds, bij Bon te kunnen houden. Leden die een Gmail-adres gebruiken opgelet: als u ons emailadres (info@legakkers.nl) nog niet in uw contacten heeft staan, raden wij u aan dat alsnog te doen omdat Gmail onze mails soms automatisch in de SPAM-box plaats, zonder verdere melding. Het zou jammer zijn als u onze informatie daardoor mist.

Recente blogposts

Alles weergeven

De BVVL en de Vinkeveense legakkers komen regelmatig in het nieuws. Vooral lokale bladen houden ons op de hoogte. Dit overzicht kan niet compleet zijn. Mocht u een nieuw berichtje over dit onderwerp t